ادیب یزدی: نابودی دولت صهیونیست یکی از نشانه های ظهور منجی عالم است 

مبلغ/ به گفته حجت السلام ادیب یزدی در کتاب «الزام الناصب فی اثبات الحجة الغائب» آمده است که دولت غاصب یهود که فلسطین را غصب و کشتار فراوانی از مسلمانان می‌کند توسط سبزپوشانی که روی پرچم آنها نوشته است «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» نابود خواهد شد و این یکی از نشانه‌های ظهور است. 

ایسنا نوشت: رئیس جامعه مبلغین با بیان اینکه قدر عملیات طوفان الاقصی را بدانیم، گفت: در حال حاضر فرصت مناسبی است که باید اذهان آحاد ملت را روشن‌تر کنیم، مخصوصا خیل جونان را به سمت بایدها و بایستنی‌ها جلب و جذب کنیم و آنگاه مردم با چشم‌باز خود می‌بینند چه اتفاقاتی می‌افتد. اصلا گویا اداره امور از ناحیه خدا کاملا به دست بندگان خودش وحی می‌شود که این طور این سرنوشت ملت‌ها را با عزت رقم می‌زنند.

حجت‌الاسلام مرتضی ادیب یزدی -رئیس جامعه مبلغین-درباره عملیات طوفان‌الاقصی و درگیری‌های بین مبارزان فلسطین و رژیم صهیونیستی با اشاره به آیه «﴿وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کانَ زَهُوقاً﴾ الاسراء:۸۱ / وبگو که حق آمد و باطل نابود شد که همانا باطل محو شدنی و سزاوار نابودی است»، اظهار کرد: باطل هیچ عاملی برای ماندگاری ندارد و همیشه در تزلزل بوده و بر مبنای تحلیل توهم، ظن و گمان، باطل، زور و دیکتاوری استوار است به همین خاطر باطل دلیلی برای ماندگار ندارد در حالی که جریان حق مبتنی براستدلال، بایستنی‌ها و فطرت الهی و برپایه فضایل اخلاقی استوار است، از این رو حق بر باطل همیشه غلبه می‌کند و آنچه در عالم ماندگار خواهد بود حق است زیرا منشأ حق اراده خداوند مبتنی بر  هماهنگی، عزت، بزرگواری، قدرت، علم، اراده و مشیت الهی است به همین منظور حق ماندگار، جاودانه و باطل دائما در تزلزل است و دلیلی برای ماندگاری ندارد.

وی ادامه داد: در جریان فلسطین و غصب این کشور که قلب جامعه اسلامی و قبله اول مسلمین است یک جریانی وجود دارد که بالاخره جلوه و نماد تضارب حق و باطل و معلوم است جریان فلسطین حق است چون مظلومیت، آوارگی، سرگشتگی، غربت، فقر و بیچارگی آنچنان دامن مردم فلسطین را گرفته که تا مرز انهدام این ملت پیش رفته است. اما از آنجایی که مبارزینی خداشناس و علمایی پیشرو و مجاهدین عظیم‌الشان در میان مردم فلسطین بودند خداوند به برکت مبارزین و خوبان نگذاشت این بند گسسته شود و ملت مظلوم فلسطین که تا مرز انهدام رفتن را حفظ کرد.

رئیس جامعه مبلغین تاکید کرد: امام راحل به ملت‌های اسلامی هشدار داده بودند که انگلستان در حال کاشت یک غده سرطانی در منطقه است که بعدها بتواند در سایه آن برنامه‌های خود را پیاده و به منابع کشورهای اسلامی دست‌اندازی کند. اسرائیل هم از فرصت جنگ جهانی دوم و استعمار انگلیس استفاده کرد و عده‌ای از یهودیان بی‌وطن را در فلسطین اسکان داد و آنها در نهایت شقاوت به جان مردم فلسطین افتادند و یک جریان منحرف و خطرناک علیه اسلام در منطقه ایجاد کردند.

ادیب یزدی خاطرنشان کرد: نکته قابل تعجب اینجا است که در برهه‌هایی از تاریخ کار به جایی رسید که حمایت از مردم فلسطین نماد حق‌طلبی، عزت و نماد ضدیت با اسرائیل و در مقابل حمایت از اسرائیل نماد باطل، بی‌شرمی، ظلم و فسق شد. اینها همه مدیون تلاش علمای بزرگی چون حضرت امام راحل و کسانی است که برای فلسطین دلسوزی کردند که در این سال‌ها قابل تقدیر است.

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جدی‌ترین طرفداری از جریان فلسطین را امام راحل در دست گرفت و پرچم حق‌جویی و مبارزه با اسرائیل را بالا بردند و با کمال قاطعیت تکلیف سیاست خارجی ایران را مشخص و فرمودند «ما به هیچ وجه دست از حمایت از مظلوم و تاختن بر ظالم برنخواهیم داشت». اصول و سیاست‌های اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را امام راحل با نهایت شجاعت ترسیم کردند به گونه‌ای که حتی حیات جمهوری اسلامی وابسته به رعایت محورهایی بود که امام تصویر کرده بودند.

ادیب یزدی یادآور شد: بعد از اینکه ناخدای کشتی انقلاب، به تاریخ دان، بصیر، آگاه، شجاع، فقیه عالم و مرجع عالیقدر جهان تشیع یعنی آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان والاترین جانشین امام هدایت شد،ایشان کاملا مسیر امام راحل را می‌شناختند و با مدیریتی جدی‌تر و با حضور در میدان، مسیر دفاع از حق را در پیش گرفتند و دوران رهبری ایشان دوران شکوه مستضعفین اسلام همچون فلسطین، لبنان، یمن، عراق، افغانستان و سایر بلاد اسلامی شد.

نتیجه این رهبری را امروز در پیروزی جبهه مقاومت مقابل اسرائیل می‌بینید و خوشبختانه شرایط در طول این سال‌ها به خوبی پیش رفت تا نهایتا در عملیات طوفان‌الاقصی هیمنه دشمن شکست و امید مسلمین به مراتب قوی‌تر شد که نهایتا اتفاقات شیرین در این روزها را شاهد هستیم و باتوجه به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای و نگاه ایشان، روزگار باشکوه‌تر و امیدوارکننده‌تر در آینده کشور و تاریخ شاهد خواهیم بود.

ادیب یزدی ابراز کرد: در روایاتی متوجه شدم نابودی دولت یهود یکی از عوامل ظهور منجی عالم است که در کتاب «الزام الناصب فی اثبات الحجة الغائب» آمده است که دولت غاصب یهود که فلسطین را غصب و کشتار فراوانی از مسلمانان می‌کند توسط سبزپوشانی که روی پرچم آنها نوشته است «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» نابود خواهد شد و اثری از آنها باقی نخواهند ماند و این یکی از نشانه‌های ظهور است.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب با نگاه عمیق تاریخی که دارند خودشان اعلام کردند که ۲۵ سال تا نابودی اسرائیل بیشتر باقی نمانده است و این پیش‌بینی هم به خاطر یک قول عظیم تاریخی و به واسطه تلفیق اطلاعات عمیق تاریخی و تشخیص سنت‌های الهی در طول تاریخ و شجاعت، درایت، مردم‌شناسی، بصیرت و هوشیاری رهبر معظم انقلاب است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 نظرات
  1. بویویویو می‌گوید

    دزدی های فراوان و غارت ثروت ملی ایران ودست کردن توی جیب ملت نشانه حکومت اسلام اصیل هستش ؟

  2. محمودگمنام می‌گوید

    بنام خداجناب ادیب یزدی من سلطانی هستم که سالها پیش از امام درمحضرشما دفاع کردم اکنون بشما عرض میکنم رژیم اشغالگر ۲۰۲۶ را نخواهد دید مژده ای که اهل بیت ع داده اندضمنا وظیفه رهبری درحال حاضردستور قاطعانه برای موشکباران تمام زیر ساختهای بی بی درصورت عدم توقف بمباران غزه است دستوری که یکشنبه شب بایستی صادر میشدسپس باید نیروهای ایران بتوانند درسواحل غزه امداد رسانی فوری بکنند واسراییل باید تا ۴۰ کیلومتری غزه عقب بنشیندوغزه به کرانه متصل شود امریکا بایستی ۲۰ میلیارد دلار برای غزه غرامت بدهد تا بازسازی شروع شود انشایالله پس از این مراحل نیمی از اسرای بیبی با تمامی زندانیان فلسطینی معاوضه ونیمی برای تضمین باقی میمانندانشایالله

  3. محمودگمنام می‌گوید

    بنام خدااگرامروز دچارتزلزل دردفاع ازحقکه همان صاعقه ای است که توسط مظلومترین خلق روی زمین خدابرسر بیبی فرود امده بشویم دست یاری حجت حق امام زمان عج را پس زده ایم مگر سالها ارزو نمیکردیم بتوانیم یک موشک داشته باشیم تا دشمنی که بماحمله کرده بود را بزنیم حالا چه شده که درتهدید دشمن هم مثل سران عافیت طلب عرب دچار تهدید شده ایم ماراچه شده؟جنازه حجاج درمنی مهمتر بود؟!یا مردم تشنه وگرسنه ومجروح غزه؟!!!

  4. محمودگمنام می‌گوید

    بنام خدااب دستتان است زمین بگذارید وغزه را نجات دهید تکلیف ما مثل کربلاوعاشوراست ههزارتا اخوند انقلابی وسپاهی درددین شناس پیدا پیدا نمیشود بروند خدمت رهبر فریاد بزنند بیاد غزه برس!!!گذشت زمانی که قدرت نداشتیم وارپی جی هم برای جنگیدن نداشتیم اگر یکشنبه بداد غزه رسیده بودیدالان ۲۰۰۰نفر ازمظلومین انجا زنده بودند۵۰۰۰نفر مجروح بدون وسایل درمان در انتظار مرگندمگر در کربلا چه کردند که در غزه نکردند کجایند ۲۲ میلیون راهپیمای اربعین؟!فرق ما با حکام عرب چیست دست امام عصر عج را در غزه نمیبینید!؟رهبری شجاعت میخواهد ….