تظاهرات آمریکاییها علیه نقش فیسبوک در گسترش اسلامهراسی در هند
مبلغ/ صدها نفر از شهروندان آمریکایی در شهرهای مختلف این کشور علیه نقش فیسبوک در ترویج و گسترش اسلامهراسی و حملات علیه مسلمانان در هند تظاهرات کردند.
به گزارش «مبلغ» به نقل از ایکنا؛ به نقل از توسیرکلز، صدها تظاهرکننده در سراسر ایالات متحده به نقش فیسبوک در افزایش نفرتپراکنی ضدمسلمانان و خشونت افراطگرایان هندو اعتراض کردند.
صدها نفر از پیروان ادیان، حرفهها و پیشینههای مختلف شنبه و یکشنبه در هشت شهر بزرگ ایالات متحده تجمع کردند تا به فیسبوک اعتراض کنند که اجازه میدهد سخنان نفرتانگیز آزادانه در هند منتشر شود که منجر به آزار و اذیت، حملات فیزیکی و قتل اعضای ادیان اقلیت غیر هندو شده است.
در این تظاهرات که از سوی دیدهبان نسلکشی هند سازماندهی شد، سخنرانان از مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک خواستند به همدستی شرکتش در تحریک راستگرایان هندو به خشونت که در فیسبوک و واتساپ تبلیغ میشود، پایان دهد.
تظاهراتکنندگان در آتلانتا، شیکاگو، شارلوت، هیوستون، لس آنجلس، سن دیگو، سیاتل و منلو پارک سانفرانسیسکو، جایی که مقر فیسبوک واقع است، جمع شدند. بسیاری از معترضان که هرگز نمیتوانند به هند بازگردند، خانوادههایی در این کشور دارند که هدف آزار و اذیت، تبعیض و خشونت فیزیکی نیروهای دولتی قرار دارند.
سخنرانان این تظاهرات، انفعال فیسبوک در مورد سخنان نفرتانگیز را محکوم کردند. رشید احمد، مدیر اجرایی شورای مسلمانان آمریکایی، گفت: ما از فیسبوک میخواهیم که حزب بهاراتیا جاناتا، نخستوزیر هند، نارندرا مودی و گروههای افراطی هندو را به عنوان سازمانهای خطرناک معرفی کند.
در تظاهراتی در پارک منلو در کالیفرنیا، خارج از مقر جهانی متا( نام جدید فیسبوک) جاوید علی از فعالان حقوق بشر گفت: فیسبوک عمداً و آگاهانه از جلوگیری از اسلامهراسی امتناع ورزید و خشونت فاشیستی علیه مسلمانان هند را ممکن کرد. ما فیسبوک را به دلیل کوتاهی در رفع این مشکلات اثبات شده محکوم میکنیم.
در شارلوت، در کارولینای شمالی، الیاس محمد یکی از تظاهرکنندگان گفت: فیسبوک بستری برای رشد عناصر راستگرای نفرتپرور فراهم کرده است. اگر اقدامات سختگیرانهای در مورد حسابهای جعلی انجام می داد، اوضاع میتوانست متفاوت باشد.