شیخ نعیم قاسم کیست و چه کتابی نوشته است؟
«الولی المجدد» عنوان کتابی از شیخنعیم قاسم دبیرکل جدید حزبالله لبنان است که ترجمه فارسی آن با عنوان «رهبر احیاگر» در ایران منتشر شده است.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، شیخ نعیم قاسم متولد ۱۹۵۳ در کفرفیلا است و روحانی و سیاستمدار شیعه لبنانی و قائممقام دبیرکل حزبالله لبنان از سال ۱۹۹۱ بوده که اکنون به عنوان دبیرکل این جنبش انتخاب شده است.
نعیم قاسم به همراه امام موسی صدر در تشکیل جنبش امل یا حرکه المحرومین و نیز در تأسیس حزبالله لبنان مشارکت داشت. او همچنین از سال ۱۹۹۱ طی ۵ دوره متوالی نایبرئیس و قائممقام حزبالله لبنان شده است.
شیخ نعیم قاسم لیسانس شیمی خود را به زبان فرانسه از دانشگاه لبنان دریافت کرد و در کنار تحصیلات دانشگاهی در حوزه علمیه لبنان نیز دروس دینی را فرا گرفت.
مشارکت در تاسیس حزب الله، تشکیل جنبش امل یا حرکه المحرومین و قائم مقامی حزب الله در زمان دبیرکلی سید حسن نصرالله از مهمترین مسئولیت های او بوده است.
شیخ نعیم قاسم تالیفات بسیاری دارد، او نویسنده آثاری در زمینههای حقوق مدنی، وضعیت زنان، وضعیت معلمان، وضعیت دانشآموزان، حقوق مردان و زنان، وظایف والدین نسبت به فرزندان و… است. اما مهمترین کتابهای وی «الإمام الخمینی بین الأصاله والتجدید» کتابی درباره امام خمینی و کتاب «الولِّی المجدِّد» کتابی درباره آیتالله خامنهای است.
نعیم قاسم در کتاب خود با عنوان «الولی المجدد» به بررسی اندیشههای راهبردی حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب پرداخته است، این کتاب با نام «رهبر احیاگر» توسط «محمدباقر اسدی» به فارسی منتشر و در تابستان ۱۳۹۴ از سوی انتشارات خبرگزاری تسنیم منتشر و روانه بازار کتاب شده است.
در مقدمه این کتاب آمده است:
«انقلاب اسلامی با «امام خمینی(ره)» آغاز شد و با هدایت و ایستادگی آن بزرگمرد تکرار ناشدنی شکل گرفت و در دل سرزمین دلیران ریشه دواند.
انقلاب اسلامی در هنگامه انزوای دین و جولان مکاتب غربی و شرقی نقش دین در بسیج و قدرت بخشی به تودهها برای مقابله با استبداد و استعمار را به رخ جهانیان کشاند و خیلی زود پنجه در پنجه ابرقدرتها افکند، بهطوری که در دهه اول حیات خود تحت زعامت خمینی کبیر، ابهت پوشالی ابرقدرت غرب را از یک طرف با سقوط دیکتاتور دستنشانده آنها و از سوی دیگر با تسخیر لانه جاسوسی و شکست مفتضحانه آنها در تهاجم نظامی به انقلاب نوپای اسلامی در صحرای طبس شکست. در پایان همین دهه بود که با پیشبینی پیر جماران انقلاب اسلامی نویدبخش پایان کمونیسم و فروپاشی ابرقدرت شرق شد.
بدینسان تصور بقای انقلاب اسلامی بدون «خمینی» کابوس وحشتناکی بود که دلهای انقلابیون را که در برابر دشمن کالجبل الراسخ بودند، میلرزاند.
اما خداوند اراده کرده بود از آتش فراق خمینی، ققنوسوار خمینی دیگری سر برآورد و شب هجران پیر جماران را با طلوع «خورشید انقلاب» به روشنی سحر دولت خامنهای عزیز، پیوند زند و چشمان انقلابیون را که میهمان ژالههای اشک عزای خمینی بود، به انتخاب خلف صالح او، روشن ساخته و گل لبخند بر لبانش نشانده و سرود خوش «الیوم یئس الذین کفروا» را ورد زبانشان سازد.»
این کتاب از ۶ فصل با عنوانهای احیاگری دین، برنامه ریزی راهبردی، مردمسالاری و نصرت الهی، مقابله با جنگ نرم، مؤلفههای تربیت اجتماعی و ۳ پیوست تشکیل شده است.