مجازات های قرآن، چرا و به چه علت؟
بررسی کتاب «فلسفه مجازات های قرآن»، تالیف ابراهیم صالحی حاجی آبادی
کتاب «فلسفه مجازات های قرآن» به قلم ابراهیم صالحی حاجی آبادی در ۱۶۸ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.
به گزارش مبلغ، به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، کتاب «فلسفه مجازاتهای قرآن» به قلم ابراهیم صالحی حاجی آبادی در ۱۶۸ صفحه از سوی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر و روانه بازار نشر شد.
قریب به یک سوم از آیات قرآن، درباره رویدادها و سرگذشتهای امتهای پیشین است؛ بخشی از آیات کریمه قرآن به بیان سنتها و مجازاتهای اقوام گذشته میپردازد. کتاب حاضر درباره مجازاتهایی است که در بیانات قرآن برای تنبیه مجرمان آمده است.
در این نوشتار، برخی از پرسشهای مربوط به این مسئله در منظر دینی و از محضر قرآن مورد کاوش قرار گرفت. کتاب «فلسفه مجازاتهای قرآن» در ۳ بخش و ۸ فصل تهیه و تنظیم شده است؛ در فصل اول بخش اول، به بیان مفاهیم و اصطلاحاتی همچون مجازات، اقوام، اجتماع به مثابه کل و تمدن پرداخته شده است؛ فصل دوم این بخش به اهداف تربیتی – اجتماعی و سنتهای الهی قصص قرآن میپردازد.
نویسنده، دومین بخش از این اثر را به زبان قصص قرآن اختصاص داده است که در دو فصل به «زبان قصص قرآن، تمثیل، سمبولیک یا واقعیت» و «بررسی دیدگاه ها» اشاره دارد.
بخش سوم از این اثر، درباره «سیری در عذاب اقوام گذشته و علل انحطاط و آثار تربیتی – اجتماعی آن» است که در چهار فصل تألیف شده است که عناوین فصول این اثر عبارتند از «سیری در چگونگی عذاب اقوام گذشته»، «علل انحطاط پیشین»، «آثار تربیتی – اجتماعی مجازات» و «پاسخ به چند شبهه».
علاقه مندان با خرید اینترنتی این کتاب از طریق نشانی www.bustaneketab.com میتوانند از تخفیف ۲۰ درصدی اثر مذکور بهره مند شوند.