زمان تشییع پیکر سید حسن نصرالله مشخص شد

دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد: حزب‌الله پیکرهای شهید سیدحسن نصرالله و شهید هاشم صفی‌الدین را روز یکشنبه ۲۳ فوریه ـ پنجم اسفند ـ تشییع خواهد کرد.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،«شیخ نعیم قاسم»، دبیرکل حزب الله لبنان درباره آخرین تحولات جنوب لبنان و تشییع پیکر شهید «سید حسن نصرالله»، دبیرکل فقید حزب الله لبنان سخنرانی کرد.

بنابر روایت ایسنا، وی شهادت شهید «محمد الضیف»، فرمانده کتائب القسام، شاخه نظامی جنبش حماس و شهید «مروان عیسی»، معاون او را تسلیت و تبریک گفت.

شیخ نعیم قاسم همچنین صحنه آزادی اسرا و نتایجی که ملت فلسطین شاهد آن بودند را به آن‌ها تبریک گفت.

وی گفت: حکومت لبنان مسئولیت کامل پیگیری و فشار از طریق ناظران برای توقف تعرضات رژیم اسرائیل را برعهده دارد، این صرفا تعرض نیست بلکه حملات ابتدایی است و حکومت لبنان باید با آن قاطعانه برخورد کند.

شیخ نعیم قاسم گفت: از آنجا که ایالات متحده خود را حامی و حافظ این توافق به شمار می‌آورد، پس باید به آن برای پایبندی به توافق فشار وارد کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: مقاومت یک روند و گزینه است و ما براساس ارزیابی خود در زمان مناسب رفتار می‌کنیم.

وی با اشاره به کارزاری علیه حزب الله از سوی امریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی که ترویج شکست می‌کند، گفت: ما از پیروزی مطلق سخن نگفتیم، این نبرد دارای سود و زیان است.

شیخ نعیم قاسم در ادامه توضیح داد: ملت ما می‌دانند که تحت عناوینی پیروز شده و تحت عناوین دیگر خسارت دیده‌اند، ما از پیروزی در رابطه با مقاومت و پایداری و شکستن یورش اسرائیل و عدم توانایی دشمن در پایان مقاومت سخن می‌گوییم.

وی با بیان اینکه: «ما در برابر یک مقاومت اسطوره‌ای کم نظیر از سوی نیروهای مقاومت قرار داریم»، گفت: «ملت شجاع با مقاومت و ارتش خود، همان کسانی هستند که لبنان را آزاد کردند.»

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: «ملت در کنار ارتش لبنان و مقامت شجاع می‌ایستد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که حزب‌الله پیکرهای شهید سیدحسن نصرالله و شهید هاشم صفی‌الدین را روز یکشنبه ۲۳ فوریه ـ پنجم اسفند ـ تشییع خواهد کرد.

شیخ نعیم قاسم گفت: شهید بزرگوار ما سید حسن نصرالله در زمانی به شهادت رسید که شرایط سخت بود و امکان تشییع وجود نداشت.

وی افزود: شهید سید هاشم صفی الدین نیز به عنوان دبیرکل حزب الله تشییع خواهد شد چرا که ۴ روز پس از انتخاب به عنوان دبیرکل به شهادت رسید.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: شعار تشییع «انّا علی العهد»، (ما بر عهد خود هستیم) خواهد بود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 نظر
  1. بنده خدا می‌گوید

    کاش قبل از رفتن این عزیزان جان بر کف دشمن کثیفشان را می کشتند من به خانم سلیمانی وفرزندان عزیزشان خصوصا زینب جان عزیزدلم تسلیت عرض می کنم وفقدان این عزیزان که وجودشان سرشار از عشق خداوند وجانشان فدای لبنان بودرا به امام خامنه ای خوبم پدر ایران وبهترین ونمونه ترین پدرخوب من تسلیت عرض می کنموبه مردم عزیزم خواهران وبرادران ایرانی ولبنانی همچنین تسلیت عرض می کنم خداوندا دوستت دارم وشهادت آرزوی دلی من بعد برادرعزیزتر از جانم حاجیاسم وبرادر خوبم مجید جانم هست🌹🌹🌹🌹🌹🌹😢😢😢😢😢😢