«خبرنگار چینی گفت: تصورم درباره زن ایرانی کاملاً عوض شد»

سیده خمسا اسبقیان، پژوهشگر و تنها دختر ایرانی با سابقه چهار سال نمایندگی در مجمع جوانان سازمان ملل، با تأکید بر توانمندی بانوان ایرانی گفت: رسانه‌های غربی نتوانسته‌اند چهره واقعی زن ایرانی را مخدوش کنند و امروز ایران الگوی زن اثرگذار را به جهان معرفی می‌کند.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، سیده خمسا اسبقیان، پژوهشگر دکتری تخصصی خاک در دانشگاه تهران، عضو اصلی و تنها دختر ایرانی با چهار سال سابقه نمایندگی در مجمع جوانان سازمان ملل متحد و برگزیده جایزه ویژه «دانشمند جوان» از بخش جوانان سازمان ملل، در نشست خبری «ایران بانو» با اشاره به حضور مؤثر زنان ایرانی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی گفت: «ایرانِ سربلند ما، در هر نقطه‌ای از جهان که بانوانش حضور داشته‌اند، ثابت کرده‌اند که توانمند، اثرگذار و شایسته بهترین جایگاه‌ها هستند.»

بنابر روایت فارس، اسبقیان اضافه کرد: «با وجود تلاش رسانه‌های غربی برای مخدوش کردن چهره واقعی زن ایرانی و تقلیل دادن هویت او، رسالت من در فضای بین‌الملل شکستن این کلیشه‌ها و نشان دادن توانمندی واقعی بانوی ایرانی است؛ بانویی که می‌تواند الگوی زنان دیگر کشورها باشد.»

وی تأکید کرد که الگوی اصلی باید در فرهنگ اسلامی و شخصیت والای حضرت زهرا(س) جست‌وجو شود و افزود: «ما در ایران کم نداریم از بانوان تأثیرگذار، اما آن‌گونه که شایسته است معرفی نشده‌اند تا نسل جوان بتواند آن‌ها را بشناسد و الگو بگیرد. مطابق با فرمایشات رهبر معظم انقلاب که از تشویق دختران به تحصیل تا ارائه الگوی حقیقی زن مسلمان به جهان تأکید دارند، مسئولیت بزرگی بر دوش ماست.»
اسبقیان دریافت «تندیس ایران‌بانوی» ملی از دست خانواده شهدا را افتخاری سنگین و مسئولیتی مضاعف دانست و گفت: «این تندیس فقط یک تقدیر شخصی نیست، بلکه پیامی از جایگاه واقعی بانوان ایران است. از نقاط مختلف کشور پیام‌های بسیاری از دختران و بانوان دریافت می‌کنم که می‌گویند ایران بانوانی تربیت کرده است که می‌توانند در سطح جهانی حرف‌های بزرگی برای گفتن داشته باشند.»


او در ادامه به بازخورد فعالیت‌هایش در سطح بین‌المللی اشاره کرد و گفت: «چند روز پیش یک خبرنگار چینی به من پیام داد و گفت فعالیت‌های شما کلیشه ذهنی مرا درباره زن ایرانی کاملاً تغییر داد و چیزی که رسانه‌های غربی نشان می‌دهند، هیچ شباهتی به واقعیت ندارد. این یعنی ما باید ارزش‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بانوان ایرانی را نه فقط برای مردم خودمان، بلکه برای جهان به‌درستی روایت کنیم.»

در پایان، اسبقیان تأکید کرد: «تمام بانوان ایرانی، نماد ایران‌بانو هستند و امروز وظیفه داریم تصویر حقیقی آنان را در سطح ملی و جهانی معرفی کنیم.»