جانشین سیدحسن نصرالله به شهادت رسید
طی اعلام رسمی حزب الله، سید هاشم صفی الدین ، جانشین سیدحسن نصرالله توسط صهیونیست ها به شهادت رسید.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حزبالله در بیانیهای رسمی، شهادت حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم صفی الدین، رهبر و شهید راه قدس، رئیس شورای اجرایی حزبالله را در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
هاشم صفیالدین پسر دایی سید حسن نصرالله بود. برادرش عبدالله صفیالدین به عنوان نماینده حزبالله در ایران است. پسر او، رضا صفیالدین همسر زینب سلیمانی و داماد قاسم سلیمانی است.
او در دهه ۱۹۸۰ میلادی برابر ۱۳۷۲ شمسی به همراه خویشاوند خود حسن نصرالله برای تحصیل علوم دینی راهی شهر قم شد. وی پیش از این نیز در حوزه علمیه نجف درس میخواند. با فراخوان سید حسن نصرالله او راهی لبنان شد تا در هرم قدرت حزبالله، نقشآفرینی کند.
صفیالدین در دوره تحصیل در قم از تفکر سیاسی پیرامون نظریه ولایت فقیه که توسط امام خمینی مطرح شده بود، تأثیر پذیرفت. وی در یکی از کتابهای خود به این نظریه پرداخته است.
متن بیانیه حزب الله
در بیانیه حزب الله آمده است: شهادت رهبری بزرگ و شهیدی عظیم در راه قدس، رئیس شورای اجرایی حزب الله، جناب علامه سید هاشم صفی الدین رضوان الله تعالی علیه را که همراهی جمعی از بهترین برادران مجاهدش در حمله جنایتکارانه صهیونیستی به لقاء الله پیوست، را به اطلاع امت شهدا و مجاهدین، امت مقاومت و پیروزی، می رسانیم.
سید هاشم به برادر والامقام شهیدش، جناب سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله پیوست، او بهترین برادر یاور برای برادرش بود، او به منزله اباالفضل العباس(ع) برای برادرش، امام حسین(ع) بود، او برادر و بازو و حامل پرچم و مورد اعتماد او در مصائب و سختی ها بود، او انسانی متقی، صالح، پرچمدار، مدیر و مدبر، رهبر و شهید بود.
جناب سید هاشم صفی الدین، تمام حیاتش را در خدمت حزب الله و مقاومت اسلامی گذراند و در طول سالهای طولانی از عمره شریفش، با مسئولیت پذیری و اقتدار، شورای اجرایی و نهادهای مختلف و یگانهای فعال در تمام زمینه ها و هر آنچه را با فعالیت مقاومت مرتبط بود، مدیریت کرد تا اینکه خداوند او را به کاروان نورانی شهدای کربلا ملحق کرد.
شهادت ایشان را به حضرت صاحب العصر و الزمان(عج) و حضرت ولی امر مسلمین حفظه الله، حوزه های مبارک علمیه در جهان اسلام و برادران مجاهد در مقاومت اسلامی و خانواده شریف و صبورشان تسلیت می گوییم و از خداوند برایشان صبر جمیل و ثواب دنیا و آخرت مسئلت داریم.
با شهید بزرگمان و برادرانش شهیدش عهد و پیمان می بندیم که راه مقاومت و جهاد را تا تحقق اهدافش در آزادی و پیروزی ادامه دهیم.


ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰